Информация за Услуги

HiGlo

Сухо почистване

По нежен от масло за баня!
Избрахме го, защото е нежен към вашия текстил, но и към нашите служители!

Най-новият екологичен разтворител е на европейския пазар от само 2 години, но вече 150 ателиета за химическо чистене в Белгия, Франция и Швейцария, работят с него…
… защото е не само екологичен, но има и перфектно почистване, и то по-добро от перхлоретилена, който се използва от 70 години…
…защото не обезцветява, а дори съживява цветовете…
…защото не намачква дрехите, а дори им придава мекота и пухкавост…
…защото по същия перфектен начин почиства всички видове кожи. Докато при почистването с перхлоретилена кожите стават сухи, твърди и обезцветени, поради агресивността на разтворителя, то с HiGlo кожата е мека и гладка, с приятен аромат и перфектен финиш!
…и защото не предизвиква алергии!

Wet Cleaning

Зашеметяващи

Винаги в безупречен вид!
Ние от La Boutique знаем колко много държите на деликатните си дрехи! За да осигурим подходящо и щадящо почистване на артикулите със специфични детайли, ние разполагаме с професионална Wet Cleaning машина за водна обработка, снабдена с дозиращи помпи, които добавят точното количество почистващи и омекотяващи препарати.

След Wet Cleaning дрехите са приятно ароматизирани, меки и пухкави!

Сватбени Рокли

Запазете безценните спомени

Специална грижа и внимание
Уверете се, че вашата сватбена рокля е в добри ръце!
Вашата сватбена рокля навярно е една от най-специалните дрехи, които някога сте притежавали. Толкова много радост и прекрасни спомени, зашити в мъниста, кристали и тюл! И след този вълшебен ден със сигурност искате да запазите своята рокля!

Уверете се, че Вашата сватбена рокля ще запази своята магия с нашата специална грижа за сватбени облекла!

Ние от La Boutique знаем колко е ценна тя за Вас и ще се отнесем към нея с внимание и отдаденост.

Можем да почистим, запазим и дори възстановим ценната Ви булчинска рокля! Нашите професионалисти имат богат опит в почистването на деликатни дрехи и са запознати с постоянно променящите се тенденции в материи, апликации и други.

Вашата сватбена рокля ще бъде експертно почистена, перфектно изгладена и прилежно опакована, за да може да я съхранявате за дълги години.

Ризи

Винаги перфектни

Перфектната риза!
Искрящо бяла, идеално изгладена с усещане за мекота и комфорт
Ние от La Boutique почистваме вашите ризи със специални детергенти, даващи ни възможност за безупречна чистота при пране дори на ниска температура, без риск от свиване и обезцветяване на материята.

След като ризата ви е перфектно почистена, тя се глади на манекен с пара, както и мануално с професионална гладачна техника. За да съхраним добрия вид на Вашите изгладени ризи преди пакетиране ръкавите се хващат с клипс в предната част, което предотвратява намачкването им.

По Ваше желание можем да използваме вместо синтетични – био продукти за пране, с изцяло натурален произход.
Именно това внимание към детайлите ни разграничава от останалите!

Пране

Край на сортирането, сгъването и гладенето

Прекарвайте времето си правейки това, което обичате!
Ние от La Boutique разбираме, че не винаги имате време за сортиране, сгъване и гладене на дрехите ви за пране. За това ние искаме да го направим с удоволствие за Вас!

Ние Ви даваме ценното ви време, докато нашите експерти в почистването и професионалните ни машини се грижат за тъканите на Вашето пране.

Работим с препарати, разработени от лидерите в индустрията за пране и химическо чистене.

Спално Бельо

Усещане за лукс

Изпитайте това свежо, ново усещане, насладете се на чувството за свежест, перфектно почистени и гладко изгладени спално бельо и завивки!
Услугата за спално бельо в La Boutique е едно приятно преживяване.
Всеки обича усещането за чисти, свежи и приятно ароматизирани чаршафи, след дългия ден.

Нашата услуга Ви осигурява внимателна проверка на всичките ви завивки и спално бельо, почистване чрез водна обработка, използване на висок клас почистващи продукти.

За Вашите нужди предлагаме абонаментно почистване на спално бельо с доставка до Вашия дом!

Озониране

За искряща белота

Озонирането е ексклузивна услуга, даваща възможност за освежаване и обезмирисяване на дрехи. Услугата е особено подходяща за бели ризи, като им придава искряща белота.

Импрегнация

Защита от влагата

Услугата импрегнация – непромокаемост защитава вашите връхни дрехи, които подлежат на водна обработка, от лек дъжд, сняг и мъгла. По този начин замърсяванията не могат да проникнат в материите. Подходящи за обработката са пухени якета, шлифери, ски екипи и други.

Анти Молци

Да предпазим уязвимите тъкани

Услугата анти молци е подходяща за вълнени дрехи и домашен текстил. Нека обработим Вашите вълнени палта, преди да ги приберете за летния сезон, за да бъдат защитени и отново в перфектен вид за следващите студени месеци. Трайността е 6 месеца.

Анти Акари

Кажете сбогом на вредителите

Услугата анти акари защитава вашето спално бельо и завивки от дребните вредители. Препаратите, които използваме са от естествен БИО произход, имат лек приятен аромат и защитават Вас и Вашето семейство за период от 6 месеца.

Scroll to Top